tirsdag 10. november 2015

 Lanskap del 2. 

Geir Helge Solevåg

 

 

- Typisk norsk fotograf som nyter naturen.

Han bruker mest tid på klassisk naturfoto, men trivest også innanfor andre sjangrar. Rekreasjon er eit ord som Geir Helge forbinder med fotografering, samtidig som kommunikasjon er eit anna nøkkelord. Han prøver å få bilda til å treffe den enkelte. 
Geir Helge held seg mest til svart/kvit bilder, med landskap og natur som sine favoritt stiler. Me kan også sjå at bileta hans i farger har ein dus og fin farge. Detaljer med fokus på reine linjer, er han også veldig opptatt av. Kunst er eit emne Solevåg fanger opp, enkle konkrete og tydlige bilete innan kunstverden. Han er også innanfor mykje industriell fotografering, der han fotograferer sjøen med båter, fiskeoppdrettannlegg, trådnøste og tømmer.Natur med fosser, fugler og trær er også eit emne Solevåg bruker mykje i bileta sine.   


 





































Felles for alle bileta er den varme, gode duse fargen. Det er enkle, lekre og lett forståelige bileter. Geir Helge Solevåg har fotografert sidan han var 14 år. Rett lys er viktig for fotografen som bor i Ålesund og kan gjennom bloggen og facebook få mange auger til å kvila på dei flotte bileta sine.



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar